Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'compatible'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • インストールとライセンス
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Location

Found 2 results

  1. Lunau

    macOS High Sierra

    Hi, I use the latest Evolve 2017.1 - anything I need to know before upgrading to macOS High Sierra?
  2. Hi, I´m writing my bachelor thesis at the moment and got some trouble while setting up the optimization problem. I want to add a static displacement constraint, but hypermesh displays the error message "Selected subcase (XYZ) is not compatible with the type of response" when I try to set an upper bound using the dcontraints panel for the static displacement response I created before. The Model got 4 Load Steps of the type "Linear Static". It is meshed with Hexa-Elements. Furthermore it uses bolt pretension, CBEAM and RBE2 Elements. For contactmodeling I only use FREEZE and SLIDE. Are there any incompabilities with repect to my FEM Setup or has anyone an idea why this error message is displayed? I have never had such a problem before. If I only run the analysis, there are no problems and the model behaves as expected. Maik
×