Jump to content

adarshvp

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About adarshvp

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    HPC , Grid and Cloud Computing
  1. I installed Xvfb on the system after that: [adarshp@admin vwtest]$ rpm -qa | grep Xvfb xorg-x11-server-Xvfb-1.13.0-11.el6.x86_64 [adarshp@admin vwtest]$ /altair/hw/12.0/altair/acusolve/linux64/plugins/bin/acuVwtScript /stage/adarshp/vwtest vwtAnalysis sub 4 4 Coin error in SoQtGLWidget::SoQtGLWidget(): OpenGL not available! ^C-c: Fatal IO error: client killed ( it was in hung state, so i have to do Ctrl + C to abort) /altair/hw/12.0/altair/acusolve/linux64/plugins/bin/xvfb-run: line 178: kill: (69702) - No such process acuRun: *** ERROR: undefined problem acuRun: Tue Jul 29 21:37:22 2014 acuSub: *** ERROR: undefined problem - Could you please let me know the list of packages to be installed for acuVwt ? Thank you
  2. [adarshp@admin vwtest]$ /altair/hw/12.0/altair/acusolve/linux64/plugins/bin/acuVwt /stage/adarshp/vwtest vwtAnalysis sub 4 4 Executing....<"/altair/hw/12.0/altair/acusolve/linux64/plugins/bin/acuVwtScript" "/stage/adarshp/vwtest" vwtAnalysis sub 4 4> Error 1 Executing: "/altair/hw/12.0/altair/acusolve/linux64/plugins/bin/acuVwtScript" "/stage/adarshp/vwtest" vwtAnalysis sub 4 4 [root@admin aeihwula ~]# lsb_release -a LSB Version: :base-4.0-amd64:base-4.0-noarch:core-4.0-amd64:core-4.0-noarch:graphics-4.0-amd64:graphics-4.0-noarch:printing-4.0-amd64:printing-4.0-noarch Distributor ID: RedHatEnterpriseServer Description: Red Hat Enterprise Linux Server release 6.4 (Santiago) Release: 6.4 Codename: Santiago [root@admin aeihwula ~]# rpm -qa | grep -i xvfb [root@admin aeihwula ~]# ps -ef | grep -i xvfb root 63074 62483 0 21:13 pts/1 00:00:00 grep -i xvfb Xvfb is not installed on the system. I will install virtual frame buffer and check Thank you
  3. @ ydigit: Thanks for the reply acuRun: Release: 12.0.310 [adarshp@admin vwtest]$ /altair/hw/12.0/altair/acusolve/linux64/plugins/bin/acuVwtScript /stage/adarshp/vwtest vwtAnalysis X11 connection rejected because of wrong authentication. -c: cannot connect to X server localhost:10.0 acuRun: *** ERROR: undefined problem acuRun: Tue Jul 29 19:43:24 2014 Set Up Log File = _undefined.1.Log Traceback (most recent call last): File "<string>", line 1, in ? File "repMain.py", line 104, in ? File "repWin.py", line 138, in run File "repWin.py", line 402, in compileAndRun File "<string>", line 1649, in ? ValueError: need more than 2 values to unpack [adarshp@admin vwtest]$ /altair/hw/12.0/altair/acusolve/linux64/plugins/bin/acuVwtScript /stage/adarshp/vwtest vwtAnalysis sub 20 Xvfb failed to start acuRun: *** ERROR: undefined problem acuRun: Tue Jul 29 19:46:17 2014 acuSub: *** ERROR: undefined problem [adarshp@admin vwtest]$ /altair/hw/12.0/altair/acusolve/linux64/plugins/bin/acuVwtScript /stage/adarshp/vwtest vwtAnalysis sub 1 20 Xvfb failed to start acuRun: *** ERROR: undefined problem acuRun: Tue Jul 29 20:17:14 2014 acuSub: *** ERROR: undefined problem Each node has 20 CPU cores (2 sockets per node, each socket CPU has 10 CPU cores) and there are 8 nodes. My question is : number_of_proc refers to CPU sockets or number of processor cores proc_per_node : refers to CPU sockets or number or processor cores Request to construct a command requesting 4 nodes (totaling 80 cores) Thank you
  4. Solution: Set the RADFLEX_PATH to the location of location of "radflex_12_linux64" For example: '/altair/hw/12.0/altair/hwsolvers/common/bin/linux64' export RADFLEX_PATH=/altair/hw/12.0/altair/hwsolvers/common/bin/linux64 # in case of bash shell, correct the path to suit your install path setenv RADFLEX_PATH /altair/hw/12.0/altair/hwsolvers/common/bin/linux64 # in case of c shell , correct the path to suite your install path Otherwise: copy radflex_12_linux64 to the location of your input files (starter and engine files) cp /altair/hw/12.0/altair/hwsolvers/common/bin/linux64/radflex_12_linux64 /path/to/your/engine/starterfiles
  5. I am getting the same error $ /altair/hw/12.0/altair/acusolve/linux64/plugins/bin/acuVwt /stage/adarshp/vwttest1-07-25-16-44-27 vwtAnalysis sub "10 10" Executing....<"/altair/hw/12.0/altair/acusolve/linux64/plugins/bin/acuVwtScript" "/stage/adarshp/vwttest1-07-25-16-44-27" vwtAnalysis sub 10 10> Error 1 Executing: "/altair/hw/12.0/altair/acusolve/linux64/plugins/bin/acuVwtScript" "/stage/adarshp/vwttest1-07-25-16-44-27" vwtAnalysis sub 10 10 $ /altair/hw/12.0/altair/acusolve/linux64/plugins/bin/acuVwt /stage/adarshp/vwttest1-07-25-16-44-27 vwtAnalysis sub 10 10 Executing....<"/altair/hw/12.0/altair/acusolve/linux64/plugins/bin/acuVwtScript" "/stage/adarshp/vwttest1-07-25-16-44-27" vwtAnalysis sub 10 10> Error 1 Executing: "/altair/hw/12.0/altair/acusolve/linux64/plugins/bin/acuVwtScript" "/stage/adarshp/vwttest1-07-25-16-44-27" vwtAnalysis sub 10 10 I am unable to find the acuVwt.sh The shell we are using is : /usr/bin/csh Could anyone help ? Also, request the URL to a manual where i can find the commands and their arguments ( there is no help given upon using --help or -help after the scripts or the commands )
×
×
  • Create New...