Jump to content

Kin Poh

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

About Kin Poh

  • Rank
    Advanced Member

Profile Information

  • Are you University user?
    No

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, I did tried to use this tools but I could not get the nodes in between. Please see my screen shot. Could you please try in your sample and show me a some tutorial video on this? Thanks. Regards, Kin Poh
  2. Hi, How can I create a curve for my simulation in hyperview? My situation: I had added a tracking system in my simulation, so I would want to create a curve for one of my node that relative to the tracking system. How can I do so? Anyone can help? Thanks. Regards, Kin Poh
  3. Hi george, Result still the same. Any other way? Thanks. Kin Poh
  4. Hi George, I had troubleshoot it, I think problem is negative volume on it, any idea how to solve this? below is the node and the cushion (Solid) property and material Thanks. Kin Poh
  5. Hi All, Anyone facing this kind of situation before? my percentage of error went up so high suddenly, but the simulation completed. Thanks. Regards, Kin Poh
  6. Hi George, I think you are correct. I did a mistake that in the copying of dummy. I used the way copying the dummy in the tree then move it accordingly in hypercrash. Since the tree do not have any rigid body content, that's the reason why the rigid body is not copying and translating. May I further my question? I am now trying using the below feature in hypercrash to repositioning the dummy, below are the reading of the first dummy, I tried to export it as a M00 file, then import again it with new dummy configuration, it found that the dummy position is not the same after the new dummy import the first exported position file. Any special step for me to get the correct export file in order for me to create new dummy positioning? Thanks. Regards, Kin Poh
  7. Hi George, just checked, I had successfully run the simulation with one dummy, when I added another 2 dummies, the interface definition for the rest of the dummy are exactly the same with the first dummy. But after the simulation, the dummy went disappeared in the first stage. Regards, Kin Poh
  8. Hi All, I am currently running a simulation with 3 dummies. When I reviewed the result, two of my dummies went disappear in the first stage of result, Any possible cause of this kind of failure? Thanks. Regards, Kin Poh
  9. Hi All, How can I translate the whole tree assembly in hypercrash Example translate -400mm to the y-axis. Thanks. Regards, Kin Poh
  10. Hi George, Thanks anywhere. Regards, Kin Poh
  11. Hi All, Anyone having experience of evaluating HIC value for seat with dummy? I had run the simulation for aircraft seating 16g load case. In previous, I used hypergraph, Load Vehicle Safety Tools Preferences, then I am able to right click on the resultant acceleration to get HIC36 value. But now, my criteria is to evaluate the value of HIC (not more than 1000). Currently I am using Altair free dummy and having Accelerator for the Head in it. So my question is, do you guys have any example or method on how to evaluate the HIC value, Lumbar load, femur load for Radioss run in Hypergraph? Thanks. Regards, Kin Poh
  12. Hi all, How to output Composite related post processing in Radioss block? Currently I am only putting, what else do I need to put it in for the composite stress output, First ply failure evaluation, Progressive failure evaluation etc. /VERS/2017 /ANIM/VECT/VEL /ANIM/VECT/CONT /ANIM/VECT/FOPT /ANIM/NODA/DMAS /ANIM/ELEM/ENER /ANIM/ELEM/EPSP /ANIM/ELEM/HOURG /ANIM/ELEM/VONM /ANIM/ELEM/EPSP /ANIM/SHELL/PHI/ALL /DT/NODA/CST/0 0.67 5e-007 /DT/SHELL/DEL 0 1e-009 /ANIM/SHELL/TENS/STRESS/ALL /ANIM/SHELL/TENS/STRAIN/ALL Thanks. Regards, Kin poh
  13. Hi George, How to create an output block for each part to find which part is contributing for hourglass energy? Thanks. Regards, Kin Poh
  14. Hi All, I am new to Radioss ERROR trouble shooting. I am doing the crashworthiness for Aircraft seating 16g. recently I had facing quite a lot of ERROR while I tried to simulate my simulation. I believe my loadcase set up still got lots of issue, i am opening this thread so that in the future ERROR tracking for RADIOSS can be easy for those having same issue as reference. So here is my ERROR encounter. normally what will cause this and how we can solve this accordingly? Thanks. Regards, Kin Poh
  15. Hi george, I think my unit license got no issue, my issue is when i tried to kill a running solution, it cannot be done. then when i forced kill a solution, I think it lock my license in it causing this error out. starter can run but then after starter, it appear the error below. ROOT: assembly_hypercrash_28_spotflag0 RESTART: 0001 NUMBER OF HMPP PROCESSES 8 ERROR IN LICENSE CHECK : *** NOT ENOUGH UNITS TO RUN RADIOSS ENGINE *** NUMBER OF NEEDED UNITS : 30000 License error: Altair License Manager: License error Feature(s): GlobalZoneAP, HyperWorks, HWRadioss Error Code: 17 Error Description: [NETWORK] 6200@DESKTOP-XXXXXXX - (Err: 17) Request for more licenses than available on license server Feature: Radioss Error Code: 9 Error Description: [LOCAL] C:/Program Files/Altair/2017/security/altair_lic.dat - (Err: 51) Unable to use network license as a local license [NETWORK] 6200@DESKTOP-XXXXXXX - (Err: 9) Feature not found
×
×
  • Create New...