Jump to content

handshaper

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. This is excellent news, really looking forward to putting Evolve 2015 to work!
  2. Hmm, can you explain a little more how you accomplished this so I can try it out, may Mac Pro only has two accounts, mine and a guest account, mine is the admin account and that is where Evolve was being installed, or at least that is where I think it was being installed. How did you specify that it be installed in the admin account, did it simply mean you where logged into that account when you did the install?
  3. Well Apple released the final version of 10.10.3 today and as I suspected this had zero effect on Evolve 2015 running! I think it was a little disingenuous trying to shift the blame onto either me the user for using a BETA OS, or the OS when the blame clearly does not lie with the OS. As a developer myself I have to wonder why are you using deprecated calls in the first place. Bottom line is that the developers assessment of the problem is clearly incorrect, because all of my other applications have continued to work with out problems on the BETA versions of the OS and now that the FINAL has been release they still continue to work, with one exception Evolve 2015 is the only app that will not run! So clearly the problem does not lie with the OS but with your software. Hope we see a fix soon as it would be nice to be able to use the software we own! -Robin
  4. I have been trying to run the latest version of Evolve 2015 (4848) on a Mac Pro and I cannot get it to run, it gets to the Evolve menu and then just sits there with no menu items and nothing happening, have to FORCE QUIT to get rid of it. Have also tried it on a 13" MacBook Retina and it has the exact same issues. Sure would be nice to be able to run the latest version. Any ideas what is going on? PS: I did also post this on the hardware forum! -Robin
  5. I have been trying to run the latest version today (evolve 2015 (4848)) on a Mac Pro and I cannot get it to run, it gets to the Evolve menu and then just sits there with no menu items and nothing happening, hove to FORCE QUIT to get rid of it. Any ideas what is going on? -Robin
×
×
  • Create New...