Jump to content

NickC

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About NickC

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Country
    United States
  • Are you University user?
    Yes
  1. Using Hypermesh 2017, and User Optistruct. I have been trying to get the contour plots of a chassis both modeled with a beam model and a shell model to match up but the deflections of the shell model are always about 2 times as large. It should also be noted that the deflection images are nearly exactly the same with the same deflection trends but just the magnitudes are different. The following conditions are the exact same for both: forces, location of forces, constraints, overall size, thickness and material. The only conditions that are different would be the properties as the beam model is modeled with a PBEAM and assigned the correct beamsection while the Shell model is modeled with a PSHELL card and then assigned the thickness. Are there any common errors that would be able to describe why the beam model has almost exactly half the deflection of the shell model? Thanks for any Help , reply if more info is needed. Nicholas C.
  2. Turns out this was the incorrect Host ID, by searching "getmac" in my cmd window. That gives you the list of Host ID's and which ones to use. My code was off by one number. I requested another license and this one worked
  3. Hi, I've been trying for a few days to obtain access to hypermesh, I originally had the wrong license and reapplied and now have the correct license. I have unhid the known extensions and still only see a "altair_lic.dat", I have also set the environment variable and then moved the license to the security folder after that didn't work. I have checked the physical address and ID name and believe they both match up (since there is no ethernet adapter local are connection available on my computer. I'm not sure what other checks I must do for this to work.
×
×
  • Create New...