Jump to content

Pablo I

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pablo I

  1. Here's the screenshot of the folder. Also, the following error appears and I don't know what it means and how to fix it. Although I'm guessing it's probably related to the other thing . Thanks in advance.
  2. Hi, I made a CFD simulation in Hypermesh using AcuSolve. After running the simulation and trying to display the results according to the video posted at the end, I'm required to select a file. However, no .log files are created as on the video and any of the ones created work. Also, unlike on the tutorial, I'm asked to select a Reader, and I don't know which one to use. Can anybody tell me how to make sure .log files (and any others necessary to display results) are created when running the simulation and which Reader to use?
  3. Hi, Can somebody tell me how to decide which solver type to use when exporting a file in AcuSolve? Thanks.
  4. Hello, I'm having trouble with a CFD simulation. After running it in AcuConsole, the error "Error while executing acuPrep" appears. In Acusolve, this error disappears after specifying the eddy viscosity value, however, I don't know where or how to do that in AcuConsole.
  5. It was the eddy viscosity, thanks! There weren't any .log files created though. Do you know how to make sure they are created? because I need them after to display the results.
  6. Hi, I've been trying to run a CFD simulation using the Hypermesh solver, however, I always get the same error (ERROR: error occurred executing acuPrep) and I don´t know what it means. Can anyone tell me why this happens and how to fix it? Thanks.
  7. Hello, When trying to mesh a surface in CFD Tetramesh, the error "the mesh is not enclosed" appears. However, I've checked the geometry and there are no opened surfaces. Also, in Automesh, no errors show up and I can mesh normally. I don´t know why this happens and would really appreciate it if somebody helped me.
×
×
  • Create New...