Jump to content

meng2019

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About meng2019

  • Rank
    Beginner

Profile Information

  • Country
    France
  • Are you University user?
    Yes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. hello, i am doing the HS-4200, i have the same problem that the Nominal Run can not be performed, that means i can not get TENSILE_TESTT01 file. i use the Altair Home: C:/Program Files/Altair/14.0 do you think it is beacuse of the version of software? and hyperworks14 can not do the model calibration in hyperstudy? thank you very much!!!i really need your help about this, i am writing my PhD thesis i need more simulation results about this! shuangshuang
  2. hello, i am doing the HS-4200, i have the same problem that the Nominal Run can not be performed, that means i can not get TENSILE_TESTT01 file. i use the Altair Home: C:/Program Files/Altair/14.0 do you think it is beacuse of the version of software? and hyperworks14 can not do the model calibration in hyperstudy? thank you very much!!!i really need your help about this, i am writing my PhD thesis i need more simulation results about this! shuangshuang
  3. hello, in my model, there are two subjets modelling with SPH particles. i want to how i define the contact type between them, which type i should use? thank you very mucj!
  4. hi when you creat SPH particles, you should ensure the pitch is less than the min size pf your model. i met the same problem, because i gave the value of pitch is too large. best
  5. hello everyone, i have model having be meshed with solid meshs, and now i want to solve this model by SPH method in radioss, i check there is command [Sol2SPH] enables you to turn a solid element into particles. but in my model, the P14_solid card doesn't involve the setting about [Ndir] and [SPH_part] as mentioned in file:///F:/Program%20Files/Altair/14.0/help/hwsolvers/hwsolvers.htm?solid_to_sph_sol2sph_ug.htm. the picture is my setting of P14-solid, i use the radioss block 100 hyperworks 14, is it the problem about version???? thanks
  6. ok i try it as you suggested, after i will update for you the result. thank you very much
  7. im sorry, my files named is *.rad, i wrote it wrongly. so what do think the probelm? it seems raleted MPI? i just checked a problem in forum, which is the same with mine, some said it is the MPI issue. you can see it from here thanks again!
  8. hello, i have completely situation with (please see the picture i send you), i want ask how to solve MPI issue? this problem troubled me a lot, really need your help! thanks very much shuangshuang
  9. hello, firstly thank you very much your help. i have two files micro1_0000.dat and micro1_0001.dat. firstly i compiled the model in micro1_0000.dat in liunx (you can see the command in capture1), there is no error. after i run it according to micro1_0001.dat (the running command in capture2), it gives me message, "** ERROR : INPUT FILE microl_0001.rad NOT FOUND", and "" ERROR TERMINATION Attempting to use an MPI routine before initializing MPI", as i show you in the pictures last time. thank you very much! this problem is very important for me, thanks again! shuangshuang "
  10. hello i met " error in sph decomp" in radioss, my model is very big, the mass of SPH particle is about 1.0e-8g, i can not understand this problems. some one knows it? thanks advance!
  11. thank you very much about your reply. i checked the.out file, i found the element and nodal time steps are all about e-8, there is no error about model, but when i started run the simulation, in the first step it stops the running, and having this message...what do you think about it in these photos? im beginner in radioss, really need some helps, thanks very much!!
  12. i need to do the simulation in radioss with very high speed impact, the simulating overall time is 500ns, and elements size is also 0.01um, how much of the time step? i run my model with these so small values, but it doen't work because i give the overall time step is too small. how i do in this case??
  13. i need to do the simulation in radioss with very high speed impact, the simulating overall time is 500ns, and elements size is also 0.01um, how much of the time step? i run my model with these so small values, but it doen't work because i give the overall time step is too small. how i do in this case??
  14. hello, i use the hyperworks 2017 version, and i can not find the parameters to set EOS in radioss block format, i need to define a material which is elastic plastic hydrodynamic material? i am beginner in radioss, thanks very much!!!
×
×
  • Create New...