Jump to content

pintilie_luci

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About pintilie_luci

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Are you University user?
    Yes
  1. Hi there! First: I have a Spectrum Digital XDS560 v2 USB EMULATOR, connected to the F28335 control card on the Experimenter's kit Docking Station. The DSP's Docking Station has a built-in XDS100 v1 jTAG, but, I want to use the DSP with an external emulator. The reason of doing this is because I also have another Docking Station from Plexim RTBox HIL, that doesn't provide a built-in jTAG connection to the DSP ControlCard. Second: I want to use the Altair Embed software to program the F28335 control card and to do reat-time jTAG debugging. Problem: There is no XDS560v2 STM USB jTAG connection in Altair / Embed... Question: Is there any way to add third party jTAG connection drivers to Altair Embed? Thanks in advance! Best regards...
  2. Hi there Sreeram Mohan. First I want to thank you for giving an answer to this post! The problem still persists, because, i have tried to re-install Solidthinking, and all the related software (CCS, controlSuite, MotorWare etc...), but the results are the same... I have also tried to install Solidthinking and the related software on other machines with different versions of Windows (7, 8 and 10), and still the problem persists... I am following the recommandations from the user guide: Code Composer Studio - latest (9); Control Suite (latest); Motorware (latest); This kind of problem, is not because of the dependencies, it might be because of a software bug exists (probably)... SolidThinking 2017 and older versions work on the same machines, and the ADC Config... menu shows, and works perfect... I know that someone will finally come with a solution! Best regards, Pintilie Lucian Nicolae...
  3. Hi there! What can I do, if this window doesn't show in Altair Embed 2019.0.1?
  4. Hi there! First, I'm very pleased about Altair Embed (formerly known as SolidThinking or VisSim), and all its facilities. It saves a lot of time when you start a new project based on Texas Instruments DSPs! But there's a little problem that I can't solve: If I start a new project (base and debug model), I can't configure ADC properties, because the menu window does not open. As mentioned in the topic Title, I'm using Embed version 2019.0.1, and a Texas Instruments Piccolo F28069M (with a full purchased license). My operating system is Windows 7 x64 bit and I'm using: Code Composer 8.3.1, latest version of ControlSuite and latest version of MotorWare. At the installation step, I have pointed the CCS path for the compiler. All the environment variables have been set correctly. I have also tried to run the software on different operating systems, such as Windows 10 and 8. I have runned it in all compatibility modes, but the result is the same. I have also tried with a different DSP such as Delfino F28335 and F28377s, but the problem still persists. In a past version of SolidThinking, like 2017, this option worked great... I hope this problem will be solved, as simply as possible... P.S.: I have attached some pictures describing the procedure... Best regards, for the Altair Comunity!
×
×
  • Create New...