Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'simulation'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストール / ライセンス / その他
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • エンタープライズソリューション
    • データアナリティクス
    • 学生向け無償版(Altair Student Edition)

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 31 results

  1. Hi All, I have been using Nastran as my solver for Hyperstudy and it works well till the execution of my simulation. But HyperStudy has to wait for some time till the simulation is complete before it starts extracting the responses. I know that I need to write some script which checks whether there are no errors in the simulation and then extract the data. Has anyone come across this and can you let me know how we can script this?
  2. Hi Everyone, I am working with Optistruct for my Linear/Static Analysis, I am doing Topology Optimization in my model but before I wanted to check whether my model is working regarding with displacement or stress result for my BCs. but after analysis result it shows nothing every displacement result is zero and no change. Can anyone take a look into my model whats wrong or what change I have to make. I used Hex mesh, with 4 Loadcases and one constraint. I have attached my model for the expect reference. It would be much apprieciated if i get any positive response. Thank you in advance. Regards, Muthu.
  3. Hi Pau, Do you have any information related of wheel rim casting simulations.
  4. Hi, I am using Hyperform 2017.1 Incremental Radioss. I run two simulations. The first one as mesh size 50 and user added material (DP1180). The simulation was successful. But then the second simulation was, with mesh size 2.7 and material as CRQD (default material in the database). The other parameters and the geomtery of the model are the same for both the simulations. The first simulation got over in 30 minutes. For the second simulation, it was able to write till animation file 6 in 20 minutes and then stopped in few min in animation file 7. For you reference, it is in the same animation file 7 for the past two days? Can I quit the process or still it is running? Can you please sort out this. Thank you.
  5. During a static analysis there are temporary .rs~ files generated which exceed the disk space which results in an error which stops the process. Is there anything wrong or need to be minded in the setup? Never had this in previous analysis. Thanks
×
×
  • Create New...