Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'OSSmooth'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation , Licensing and Altair One
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストール / ライセンス / Altair One / その他
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • エンタープライズソリューション
    • データアナリティクス
    • 学生向け無償版(Altair Student Edition)

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 2 results

  1. Hello, I currently have finished a model that contains structural and thermal loading. I used OS to conduct an optimization run and came out with a density model at the end. I created a new page in HyperMesh, went to the OSSmooth model, and performed the procedure to run the post-processing tool (FEA Reanalysis, put in the .fem file, put in the .sh file, set the threshold to 0.5, etc. etc.). After doing all of this and running OSSmooth, I end up with the final iteration model that I saw in HyperView, with almost the exact same BC's, materials, and loadsteps...the problem then seems to be that there are a few things that didn't transfer over. There is an error in the conduction interface card (3rd column of CHBDYE) and none of the heat SPC's or heat loads (flux) transferred over to the model but all of the force SPC's and force loads did. Why did the all of the force transfer correctly but none of the thermal? I'm investigating the problem currently but if anyone has any insight or help for this same type of problem, anything is appreciated. Thanks! Dylan Stelzer
  2. Hi, Would anyone have any answers as to why the OSSmooth version of my model is creating errors for itself with respect to the conduction interface? I had an original version of HyperWorks 13.0 and never had a problem with OSSmooth and when I had to uninstall and download it again, I started getting errors whenever I tried to use OSSmooth on my models. I've attached some pictures below to help give some context to the problem as well as the error but if anyone has any suggestions or needs more background to the problem, I'm more than willing to attach the entire model file or fill you in on the specifics (properties, boundary conditions, etc. etc.). Any help would be really appreciated! Thanks. Dylan Stelzer
×
×
  • Create New...