Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'analyze'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストール / ライセンス / その他
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • エンタープライズソリューション
    • データアナリティクス
    • 学生向け無償版(Altair Student Edition)

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 3 results

  1. I recently renewed my Inspire license and got the 2016 version. Has the Analyze function moved locations? In the 2015 version it was right next to Optimize, however I cannot find it. Screenshot attached of my Run Ribbon. Does anyone know why it's missing from the ribbon? Or perhaps where it has moved to? Thanks, Nick
  2. When I run analyze and view my results the colors do not show. Additionally when I run an optimization the result is a bunch of lines coming out form the part like a star. Am I doing something wrong when setting it up? Or is there something else that could be causing this failure? Thanks in advance! Jamie
  3. Hello community, We are trying to do topology optimization of this solid body but after running for 20% or so it gives us this error. Any help will be much appreciated. Thanks.
×
×
  • Create New...