Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストールとライセンス
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • 学生向け無償版
    • エンタープライズソリューション

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization


Location

Found 6 results

  1. Hi guys, I ran into a problem recently. Whenever trying to define a discrete variable in the negative range ... e.g. -10 to -1 with stepSize = 1 (which is: -10,-9,-8,-7,-6,-5,-4,-3,-2,-1), I get an exception with the data type Real. Is this a bug? Best regards Merula
  2. I have given Hyperworks 17.0 student edition. When i try to open Matlab from Flux Main window Matlab Button is not arriving and also when i tried to set the Matlab path in the coupling software no file is showing (Matalb.exe file). How i can i open Matlab from Flux to do the cosimulation? In the attached figure when i am giving path in the Coupled software section no files is showing also after selecting the All files option. In the other when i was trying to run matlab there it is showing like this. Is there anyone who can solve this problem?
  3. Hey, I used to have 4 properties (1 solid, 2 shell, 1 beam) in my model. My problem is, since shortly HM does not display them anymore. I can still see the beam property in the model explorer, but none of the other 3. Strange thing is, when I exported the solver deck, the properties have been written correctly to the keyword-file. As I tried to create the missing ones again, HM promted that properties with this name already exist. Has anyone else experienced this bug? Best Regards Gottfried
  4. Hello. I have a surface mesh, and I want to mesh the surfaces in 3d tetramesh. but after analyzing the message comes up and it says that: BUG: element connectivity error could any one tell me how to fix this problem?
  5. Hey guys, maybe I am unaware of a setting which causes this, but at least to me, this is strange. I have a modified version of the CClip Tutorial and when I mesh it, the geometry changes and neither the geometry nor the mesh has a node where it should be. .gif and .hm attached. Thanks in advance, Merula meshChangesGeom.hm
  6. Good day ! I'm facing some kind of "bug" during the selection of contact (or target) elements using ANSYS card. When I try to change the selection method using Shift+Quck-Click the display just freezes! The program keeps running but i can only click on the tool bar buttons. I don't know with this problem is being caused by a GPU conflict, I'm using a AMD Radeon HD 8850 (2GB DDR5) and a Intel HD Graphics with comutate capability. I'd appreciate yout help, thanks folks !
×
×
  • Create New...