Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'check config for correct target number'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストール / ライセンス / その他
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • エンタープライズソリューション
    • データアナリティクス
    • 学生向け無償版(Altair Student Edition)

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 1 result

  1. Hello, I just got into Altair Embed and I have encountered a problem. Whenever I try to download the already generated and compiled code into my Launchxl-F28069M it sais "Target open failed: check config for correct target number". I will post a picture below with my config and model. Even a little hint would be appreciated! Oh and also, I need to mention that I have all SW1 set to ON to enable JTAG comms. Thanks in advance for everything! Quick edit: I just tried to run this model in interactive mode, and got an error that said something about there being no JTAG communication. How can I make sure I have a solid communication? (via USB). The error was: Can't open target. Check: 1. Power to target 2. JTAG connection 3.JTAG driver selection in target config
×
×
  • Create New...