Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'components'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストールとライセンス
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • 学生向け無償版
    • エンタープライズソリューション

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 6 results

  1. Hey Guys! I have many components in a model (more than 300) and I have to make property for each one of them. The problem is that creating properties and rename them by components and assign them to components takes to many time. Names of the components are the item numbers, so I want to keep them and don't rename them. I have already figured out that in Utility browser there's a function, named "auto property creation", which renames the properties to the names of the components if they are assigned before. Do you have any idea how could I create so many properties and assign them to components in a few easy steps or do you guys have script or any other solution to solve this problem? Thanks for answers in advance! Best regards, Tüki
  2. Hello, I need to do a loop on all my components and i don't know how to do it... Something like that : set list_comp {list "all" components} #doesn't work... set m 0 foreach i $list_comp { incr m set cname [hm_entityinfo name components $i] #instruction } If someone can help me.. Thanks.
  3. Hi all, Is there a way to find which component a solid belongs to? I couldn't find a tcl command for this... Thanks.
  4. Hello, Is there any script to create element sets by selecting components? The hm file I am working has more than 100 components so I was trying to automate the process and create a script, but so far I have not been successful. Can anyone help me? Thanks. N.
  5. Dear users! I have one problem when solving static analysis of 2D plate model As you can see, the setting of analysis with 3 components Var 6-1, DS, Var6-3. Everything seem be fine because the process of solving is done without any warning. But when I open results analysis in hyperwork, only component Var6-3 appear, the other 2 components DS + Var6-1 disappeared from result. Can you please give me some suggest for this problem? Thanks you in advance!
  6. Hello, I would like to mask entire components in order to get insight into the underlying structures of my model. I have the desired Option in the "Delete" menu (F2). If I press the downarrow button I can select "comp". This is not possible however in the "Mask" menu (F5). Any suggestions how to do this in an easy way? Greetings Niclas
×
×
  • Create New...