Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'connect'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストールとライセンス
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • 学生向け無償版
    • エンタープライズソリューション

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 2 results

  1. Submitted by dbaechtel on Sun, 04/17/20 Once I have drawn a connection between blocks, how do I Delete that connection later? I have made a connection between a control block and a 2D plot. Later I want to Delete one of those connections. But the connection will not select. There does not seem to be a way to delete a connection without deleteing a block. Hos do I Delete a connection?
  2. Hello, attached you'll find my model. I would like to attach the 4 lines to the circle on the one side of my model. Any ideas how to do that? My previous attemps: - I tried geom>nodes> on geometry already, put nodes on the end Point of the 4 lines and on the circle and tried to connect both. However, Hypermesh won't place the nodes right on the geometry itself but a little offset. Therefore whenever I try to create a surf and subsequently a solid of the 4 lines and the circle, I would end up getting an error. - geom>line edit> Combine or extend line. I get Errors when I try to connect the lines to the circle, as Hypermesh doesn't know to connect both. It probably needs nodes to connect properly. Any help is very much appreciated. Kind regards, Niclas Shape.hm
×
×
  • Create New...