Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cubesat'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation , Licensing and Altair One
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストール / ライセンス / Altair One / その他
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • エンタープライズソリューション
    • データアナリティクス
    • 学生向け無償版(Altair Student Edition)

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 1 result

  1. Hi, Everyone! I am new to Feko and Antenna Design in general. I am trying to model a simple turnstile antenna for a 1-Unit CubeSat, which then I am going to build using tape-measure (as conductors of turnstile antenna) and a PCB in the middle for feed circuit. here is a link where you can learn more about CubeSats (if needed): https://www.isispace.nl/cubesats/ When I model the antenna in Feko, there's always at least one dielectric region that has negative power loss in *.out file. For example, when I model the antenna without metallic body of CubeSat, image 1 shows the negative power loss in *.out file and image 2 shows the far field pattern. When I add the metallic body, images 3 and 4 show the results. I have also attached my CAD files. Can you tell me why this negative power loss happens and how can I fix it? And also, what other ways can I use to validate my results? Since, radiation pattern in image 4 doesn't seem correct to me Thank you very much, Yasaman Parhizkar full_turnstile_fixed.cfx full_turnstile_fixed_metal3.cfx
×
×
  • Create New...