Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dll'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation , Licensing and Altair One
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストール / ライセンス / Altair One / その他
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • エンタープライズソリューション
    • データアナリティクス
    • 学生向け無償版(Altair Student Edition)

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 5 results

  1. Submitted by ctedie on Mon, 02/21/2011 - 22:07 I have done a DLL with the DLLWizard in Visual C++ 2010. (It's a DLL which copy the In to the Out, it's for test) Then, I've call the DLL in Vissim with the userBlock. Now I've these errors on the compilation : undefined symbol | first referenced in file _myFunc | Essai01.obj _myFuncSE | Essai01.obj _myFuncSS | Essai01.obj error: unresolved symbols remain error: errors encountered during linking; "Essai01.out" not built I think I have a problem with some declarations. Could you help me, or provide me an example? Thanks
  2. Submitted by adyzw on Mon, 09/17/2012 - 01:38 I have recently installed VisSim V80 trial version and i keep getting "Error 126 in Loadlibrary(MatrixOp.dll)", while trying to load an example dll from "C:\VisSim80\Vsdk\EXAMPLES\MatrixOp\Debug\MatrixOp.dll" using UserFunction block. any help please?
  3. Submitted by navarro on Tue, 10/09/2012 - 02:03 Hello, The VisSim User's Guide says that is possible to use a Fortran DLL inside it with the userFunction block. Is it really possible? How can I do it? Thanks,
  4. Submitted by Joe on Fri, 02/15/2013 - 21:37 Hi, I've written some custom blocks in VisSim and they work great. I can simulate and generate code and it shows off our trajectory generation in a motion servo loop really well. My only problem now is that I would like to enter expressions that use variable names from the VisSim diagram in my parameter setup dialog box instead of just numeric constants. Can I do that? If so, how?
  5. Submitted by pasinetti on Thu, 06/10/2010 - 20:10 Hello, I would like to create some new blocks for TMS320F28335 and I saw that everything is explain in Vissim 7 User Guide and that some examples are provide with Vissim 7. But there's no example for an embedded application block... So could you provide us a C code of an embedded application as the ePWM block for F280x ? Thanks Fabrice
×
×
  • Create New...