Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error 9'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストールとライセンス
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • Student Edition(学生用無償版)

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Location

Found 4 results

  1. NickC

    Error 9, License Error

    Hi, I've been trying for a few days to obtain access to hypermesh, I originally had the wrong license and reapplied and now have the correct license. I have unhid the known extensions and still only see a "altair_lic.dat", I have also set the environment variable and then moved the license to the security folder after that didn't work. I have checked the physical address and ID name and believe they both match up (since there is no ethernet adapter local are connection available on my computer. I'm not sure what other checks I must do for this to work.
  2. mary

    Error 9

    Hello everyone, Wenn I open the hyperwork, it Displays the error 9 and my host id and the .dat file ist in the following. Can someone help me? thanks a lot! altair_lic.dat
  3. Hello sir, I was using Hyperworks student edition from Feb 2018 and it was working perfectly fine. But from last few days its showing Error 9 while launching. I have gone through this forum and also checked the license file extension it looks okay. The confusing thing is that in the license file Ethernet Id written is F430B98E1CAA. while by ipconfig/all, I couldn't find any host id which is written in the license file. Is it possible that ETHERNET HOST ID changes over time without changing any hardware of the ps, because it was working fine before with the same file in the same pc? Also attached the license file and ipconfig text file with this. Please help me.... ipconfig_all.TXT altair_lic.dat
  4. Hello, I've recently installed Hyperworks onto my Macbook Pro 2017, using the bootcamp partition I created in order to run Windows 10. Before the installation of the program I was asked to insert my Ethernet Host ID. The program you provided in order to get the right ID didn't work for my case hence I entered the LAN wireless connection to the local network ID found using the ipconfig -all command (the one in the red box). The licence is not working and no Ethernet adapter is present on my machine. What can I do to obtain a valid licence? Thank you, Glauco.
×