Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error code 1'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation , Licensing and Altair One
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストール / ライセンス / Altair One / その他
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • エンタープライズソリューション
    • データアナリティクス
    • 学生向け無償版(Altair Student Edition)

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 1 result

  1. Hi pals, I'm struggling with this problem: Error code: 9 Error code: 1 import template not found external reader not found photos are attached below so you can see better what i mean. I'm trying to install educational version of HyperWorks pack 2019. It's seems to working at all but i don't know to trust it. I can import model and do some changes, I can add mesh and so on but i don't know if there would be any limitation in further actions. I plan to make some linear static simulations with mixed elements and I plan to optimize my design with Free-shape optimization. There were several issues like inability to import models or even open models, almost everything was gray but it seems that reinstall helped for this in some way. Please help me! The things i tried is: reinstalling with removing everything from PC reinstalling to another partition adding environmental variable moving license file to correct folder license file is not empty turning off antivirus I open through start appplications - desktop applications doesn't seems to create at all, there is only HyperView Player 2019 on desktop. PC configuration: AMD R9 280x 16GB RAM x64 win 8.1 i5 4690k so i think there would be everything fine
×
×
  • Create New...