Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'graphics'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストール / ライセンス / その他
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • エンタープライズソリューション
    • データアナリティクス
    • 学生向け無償版(Altair Student Edition)

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 3 results

  1. Hi , I want to take screenshots of the HM model. Since my screen is wide, the images that I capture are naturally wider (say 16:9) . I want my images to be slightly narrow (say 4:3) Manually, I achieve this by adjusting left and right tab areas. Is there any way to do this programatically? Thanks!
  2. Hello, I just installed the new 2017 version of HyperMesh. But when I create a model all surfaces appear as blacked out, regardless of the property/component colour(s) that I select. I still have HyperMesh versions 13 and 14 installed on my computer and they do not have this problem. So far I have created: - a surface - a solid - 1D detailed element representation (of a bar) - 2D detailed element representation (of a bar) All of these things appear as blacked out. Computer Model: Asus Pro Operating System and Version: Windows 7 64-bit (6.1, build 7601) Processor Info: Intel i7-4510U CPU @2.00Ghz Total RAM: 8192 MB Graphics Card: Intel HD Graphic Family 1696 MB This is what 1D bars look like when they should be red: Any ideas how I can fix this? Thanks, Stephen
  3. Computers running NVIDIA Optimus technology and Evolve might experience issues with our latest and upcoming releases. To avoid visual artifacts or crashes when running Evolve, it is recommended that you change the 'Preferred graphics processor' setting under Global settings in the NVIDIA control panel from 'Auto-select' to 'High-performance NVIDIA processor' This will avoid using auto switching that has been found to be the primary reason for crashes.
×
×
  • Create New...