Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ignored'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストール / ライセンス / その他
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • エンタープライズソリューション
    • データアナリティクス
    • 学生向け無償版

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 1 result

  1. Hello, I am facing a problem while creating a 2D surface mesh in TCL Code in hypermesh. The settings done in "*interactiveremeshsurf" and "set_meshfaceparams" seem to be ignored for all surfaces and overwritten by the settings written the GUI at 2D-->Automesh-->Edge deviation. The code can be seen below: *setedgedensitylinkwithaspectratio -1 *elementorder 2 *startnotehistorystate {Automesh surfaces} *createmark surfaces 1 [lindex $List_OP($i) 0] for { set ii 1} {$ii <=[llength $List_OP($i)-1]} { incr ii} { *appendmark surfaces 1 [lindex $List_OP($i) $ii] } if { 1<=$i && $i<=3 } { # markmask, elementsize, elem_type (0 trias, 3 rtrias) *interactiveremeshsurf 1 0.25 3 3 2 1 0 set i_am 0 foreach Element $List_OP($i) { # index (von 0), elem_type, alg_type, elem_size *set_meshfaceparams $i_am 2 3 3 0 1 0.5 1 0 *automesh $i_am 1 3 incr i_am } *storemeshtodatabase 1 *ameshclearsurface *clearmark surfs 1; *endnotehistorystate {Automesh surfaces} Am I missing some command? Thanks and best regards, Henrik
×
×
  • Create New...