Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'inspire error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストールとライセンス
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • 学生向け無償版
    • エンタープライズソリューション

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 2 results

  1. Hi, Since this morning I try to run optimization but I always get the same results: an optimization error (even for a simple model such as below where the load case seems correct to me ...). Do you know where this may come from ? (I have succeeded other optimizations the previous days using the same computer & software configuration, for information)
  2. Hello I am trying to do an analysis on an optimization but I get error 61, I tried changing the Optimization Thickness to different values but can't get it to work. Unfortunately, I can't share the file. What to try now? I saw in another post, someone was having this same problem (See link below) but there is no conclusion/solution for it. I run Inspire 2018.2 My machine specs are Video: Radeon Pro WX 7100 Processor: Intel Xeon 4cores 8threads @ 3.7ghz Memory: 16GB Thanks and Best Regards.
×
×
  • Create New...