Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'jobnotstarted'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストールとライセンス
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • 学生向け無償版
    • エンタープライズソリューション

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 1 result

  1. Error Virtual Wind Tunnel: On the following document I detail step by step the procedures used to design, to create the mesh and finally the importation to Virtual Wind Tunnel. The error occurs when running the VWT. The pop-up black screen appears marking the address where you saved the document, and after some time the message JOB NON STARTED still appears. In the end, the pop-up screen disappears after a few minutes. (Which does not happen in the documents that run without any failure) Now, I will describe all the steps taken so far to get the .VOUT document in search of the error. I would be grateful if you could help me detect this error, as I have to give in this project for my Final Work in October, and I need to solve the problem as soon as possible. 1. CAD DESIGN: (The first design had overlaps between surfaces, causing a critical error in the mesh, this time I have solved the problems in such a way.) After the binding errors found in the area of the pontoon and the need to attach these parts, I modified the design. The resulting pieces bind together perfectly with no spaces between them, and there are not any areas that exceed each other. This is the document when opening it from SolidWorks, checking the critical areas of the previous model. (Image 1) Pontoon outdoor area in the previous design, there were areas where both surfaces did not touch each other, they have been modified and now connect perfectly. ( Image 2 ) Pontoon inner zone in which previously the surfaces exceeded each other, now they are perfectly inserted. There are no spare parts, and no strange lines appear when moving the mouse on it. (Image 3) 1. 1. IMPORTING STEP EN HYPERMESH: (Image 4) (Image 5) 1. 2. Scaling the piece for VWT: We use: Tool > scale > scale- (Image 6) 1. Unify all components in the same solid: We use the commands: geom > solid edit > boolean > simple > A: Solids : (we select the elements in the image, creating a single body except for the wheels that remain as independent solids.) > calculate. (Image 7) Then we check that a solid has been generated, and the other components have been emptied. We note that all the components are unified generating a single solid, which has been saved as ''difusor15ynuevoponton ''. 1. 3. MESHING: Commands: 2D > automesh > surface deviation : (Image 9) select the solid pressing: surfs > by collector: I select the solid. > selec (Image 10) The result: (Image 11) I Pulse Mesh, and 300 elements are created, the program suddenly marks the mistake of two surfaces without meshing. Then I run the automesh with Size & Bias, the element heving the size of 7.5 e-3. The result given is 350,798 elements. (Image 12) Later on I check the area that was wrong, that I said before it was at the junction of the pontoons to the broadcasters, ensuring the continuity of the mesh. Apparently the mesh is continuous. (Image 13) I mesh the tires, giving them a size of a slightly larger element. (0.01) Leaving a total of 86,960 items with the meshing of the 4 wheels. Leaving a final result like this: (Image 14) Then we will check for duplicates, the min and max angles and finally if there are any free edges. (Image 15) (Image 16) This way, the meshing of the car would have been completed, and as indicated, a closed volume has been generated. Now we import in FLUENT (Nastram) to open the VWT. (Image 17) Virtual Wind Tunnel: 1. 1. WE PLACE VEHICLE IN THE MIDDLE OF TUNNEL We also slightly introduce the wheels on the ground. (Image 18) (Image 19) 1. 2. IDENTIFY THE MAIN PARTS: (Image 20) 1. 3. Refinement Area: (Image 21) 1. 4.RUN: (Image 22) (Image 23) The Black Pop-up window emerges (Image 24) AcuMesh starts: (Image 25.26) After an hour and a half acuMeshSim disappeared from the Task Manager, the message still remains as: (Image 27) In case it works, the program is not closed for the moment... I opened the .VOUT, to check the errors that appear and compare them with the previous document, in which the errors were displayed in the mesh. The document that showed errors in the meshing showed the following message: (Image 28) The .VOUT of this program that I have explained, the message is as follows: (Image 29) We can see that the errors have disappeared in the meshing. But I can’t run the program. I think it does not get to calculate the whole meshing. If someone could help me please! I need to have results for my TFG. THANKS YOU VERY VERY MUCH. Alvaro L.
×
×
  • Create New...