Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'missing property'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation , Licensing and Altair One
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストール / ライセンス / Altair One / その他
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • エンタープライズソリューション
    • データアナリティクス
    • 学生向け無償版(Altair Student Edition)

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 2 results

  1. Hi, I am trying to learn how to run FEA on hyperworks (beginner). Eventually, I'm going to implement it for my thesis. I've followed exactly as the tutorial video tells me to do in terms of meshing, assigning material and property, load collectors and setup. As I ran the OptiStruct, it gives me error of, *** Errors with missing, incorrect or duplicate IDs found 600 times. ************************************************************************ There were 600 error messages during input processing. The first message is repeated below: *** ERROR 14: Missing property # 1 referenced by CQUAD4 # 1. *** Errors with missing, incorrect or duplicate IDs found 600 times. ************************************************************************ ==== End of solver screen output ==== ==== Job completed ==== I've read other questions, but this error seems like it's coming from assigning the wrong property. I made sure it's selected as PSOLID. My model is just a simple cube, I am not sure where this error comes from. Could you please help me going through this problem? I'm attaching the model file for your review. Please point out what I've done wrong. I'm a bit frustrated learning this software because of so many things need to be done prior to the analysis. PRACTICE1.hm
  2. Hi All, After converting my deck from Nastran user profile to LsDyna some materials and properties are seems missing. This problem occurs sometime and other times it converts properly. Can anyone help me to find out the problem. I use hm 17 for conversion. Following is the code which used to convert. *solverconvert Nastran lsdyna "" "Keyword971" 1;update; hm_framework loaduserprofile LsDyna "" Regards Mohammed
×
×
  • Create New...