Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストールとライセンス
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • 学生向け無償版
    • エンタープライズソリューション

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 8 results

  1. Hi,I am trying to simulate a bird impact on a plate with RADIOSS. So I am creating my model on hypermesh now, i chose to consider the bird as a fluid with a density of 438 kg/m3. I would like to work with SI units and the dimensions of the bird are : 0.1325m long cylinder with two hemisphere ends having a radius of 0.075m. I am now trying to mesh this geometry with the SPH module in hypermesh. So i entered a pitch of 1e-3m and a density of 438kg/m3 as i said before. But when i create the mesh, nothing happen and i only get this message "0 mass elements created". I attached my file with the topic. I don't know what could be my error, more of that I tried to do it using mm instead of m and it worked... But I really want to use SI units. Thank you in advance for your help, Gaspard. BirdStrikeSI.hm
  2. Hello everybody, I'm trying to make a very simple optimization of a cube (design space) between two thin plate (non-design space). I applied a vertical load on the upper surface and I constrained the bottom surface. So just make it easier to understand it seems like a cubic sandwich. When I start the optimization it ends but a yellow triangle comes out in the result window so it seems like something goes wrong. Can someone help me?
  3. SIR, My aim is to do the size optimization of the Tower of Rod Element.The end results only shows output of Result Type as displacement & stresses not of element thickness or radius.What to do?can i do the size optimization over the problem or is it not possible.Please resolve the problem. SIZE-01.fem SIZE-01.hm SIZE-01.mvw
  4. Hi, I'm trying to import a file from FLUX software, I export the geometry from FLUX in .IGES and .STEP. In both extension the imported geometry in hypermesh is uncomplete, some solids there are, other no. some lines are ok, other are free lines with no connection. I found a lot of problem in rebuilt the geometry with no succes. How can i fix this problem? is there someone how can works with both programs with no problems? Grazie!
  5. I had successfully installed Hypermesh 11 on Windows 7 PC. However when I tried installing the same on Windows 8 laptop, I got the following error: "Installer User Interface Mode Not Supported The installer cannot run on this UI mode. To specify the interface mode, use the -i command-line option, followed by the UI mode identifier. The valid UI mode identifiers are GUI, Console & Silent" Kindly help. Thanks
  6. Hello, I'm useing Hypermesh for modelling and Optistruct for solving. If I want to solve via the radiobutton: Analysis --> OptiStruct but it just gives me the *.fem file. (Picture below) I can solve via a *.bat file but can't view the results in Hyperview. Only Hyperplay is possible. So I think Hyperview wasn't installed?! But how can I install just hyperview. I installed the edu2017_win64.exe and also got the Altair_lic.dat. I'm using Hyperworks 2017 Student Edition
  7. Having transparent elements with a dot at its center and also having surface meshing instead of a tetra 3D mesh Can anyone solve the issue?
  8. Inspire can´t run on Mac OS Yosemite But on web page says: ST-Yosemite.pdf
×
×
  • Create New...