Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'python intereface error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation , Licensing and Altair One
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストール / ライセンス / Altair One / その他
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • エンタープライズソリューション
    • データアナリティクス
    • 学生向け無償版(Altair Student Edition)

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 2 results

  1. In the attached script, one can see that 1D lists such as list1=[1,2,3] can be imported in OML without a hassle. Whereas when I try to import a list2=[(1,1),(2,2),(3,3)], I receive an error message in OML saying that list2 does not exist. I use the command getpythonvar(). Am I missing something? I have attached a file that can be used to reproduce my error message. I am using Compose 2019.3 Thanks a bunch, Deb error_2DLists_not_readable.oml
  2. Hi, Whenever I start MotionView there is an error which says 'Python Intereface could not be started for following reasons::python: exec: 'module' object has no attribute 'IncrementalEncoder' at line 23 of C:\Program Files\Altair\14.0\hw\python\python27\win64\Lib\encodings\mbcs.py'. Due to company policy i am unable to attach a snap of the error message. I suspect that due to this error my GUI is malfunctioning, for instance I am unable to merge the bodies or the tab area becomes blank. What can I do to solve the issue? Thank you
×
×
  • Create New...