Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'reflect'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストールとライセンス
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • Student Edition(学生用無償版)

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Location

Found 3 results

  1. 標準メニューのreflect機能には対象エンティティにsystem(局所座標系)がありません。 この場合はToolsプルダウンメニューにあるTransformation Toolを使ってみてください。 systemにも対応しているほか、duplicatesなどの複製コマンドの手間もいらず、手早く作成できます。 局所座標の鏡面コピー.mp4
  2. Hi, everyone. I encountered a problem when I reflected a model with area connectors. The model is symmetric, but the whole model must be analyzed in some cases. I reflected the original half model (half model.hm) about xz plane of AxisSystem1 (ID=1) by using *duplicateentities and *reflectmarkwithoption and *equivalence commands, then merged the same components and load collectors. However, the analysis of the symmetry model (symmetry.hm ) cannot be executed properly and gives too much errors such as, *** See next message about line 47237 from file: E:/HyperWorks_Work/Symmetry/Symmetry.fem "RBE3 26648 23617 0 22003 23619 23620 23621" This line was interpreted as: 47237:RBE3, 26648, , 23617, 0, 22003, 23619, 23620, 23621 *** ERROR # 1000 *** in the input data: Incorrect data in field # 5. Expected COMPONENT numbers, found INTEGER (0). *** ERROR # 1000 *** in the input data: Incorrect data in field # 7. Expected COMPONENT numbers, found INTEGER (23619). *** See next message about line 47238 from file: E:/HyperWorks_Work/Symmetry/Symmetry.fem "RBE3 26649 16110 0 23623 16111 16112 16113" This line was interpreted as: 47238:RBE3, 26649, , 16110, 0, 23623, 16111, 16112, 16113 *** ERROR # 1000 *** in the input data: Incorrect data in field # 5. Expected COMPONENT numbers, found INTEGER (0). . . . The errors in .out file reflect that the RBE3 elements in the reflected Glue component have wrong information. The RBE3 elements seem not to be reflected properly. BTW, the half model can be analyzed normally. I don't know where the problem is. Can anybody gives me some advices? Thanks. half model.hm Symmetry.hm Symmetry.out
  3. Hi there! Would someone please explain me one thing? I have a complex solid model. I split it on parts. Each of parts have own plane of symmetry. So I split each one to mesh just half (quarter). Then after surface mesh of half (quarter) I reflect 2d mesh to opposite part and associate nodes to it. After I try to mesh faces of the connected parts. But time to time mesher not "feels" associated nodes. Often it not "feels" associated nodes for edges with T-connections (works for only 2 surfaces of 3). It makes me crazy... Thnx in advance for answer.
×