Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sensors'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストールとライセンス
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • エンタープライズソリューション
    • データアナリティクス
    • 学生向け無償版

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 3 results

  1. Hi all, I need to get the sensors assigned to a component. Is it possible? Thanks, Mahes
  2. Hello I actually work in SPH and I would like to create pressure graphs with Hypergraph. Usually, in hyperwork, to have this kind of data, you put pressure sensor into element, which is logic since you make pressure calculation in a volume. But, when you visualize results with HyperView, you can see the pressure evolution, so it should be possible. But, in SPH, there is no element, only nodes. So how can I input pressure sensor into hypermesh, to be able to view them with hyperGraph, after a radioss calculus ? So how or which sensor do I need, where to get it, or which modification should I change in the 0000.rad to be able to have those graph under hyperGraph2D in SPH model Sorry for any poor english, I am french, thank you very much in advance Regards
  3. Hi all, Hopefully a really simple one to solve. I have a simple model, working as a demonstrator. 2 Components, one locked in place whilst the other is driven into it. I have a contact between the two. I need the simulation to terminate when the contact force reaches 100kN. I believe the strategy is /STOP/LSENSOR. Sensor = /Sensor/INTER... TYPE 6. However, I cannot get the simulation to kill at 100kN. Here is the sensor (Fmin = -1, Fmax = 100). ## Sensors ##-------------------------------------------------------------------------------------------------- /SENSOR/INTER/1 SENSOR 1 -1.0 100.0 0.0 The issue seems to be when the simulation starts, the sensor activates. I've run the model without the sensor and it ranges from 0 to 200kN. I have tried varying the numbers but that does not alter the outcome, every attempt begins with sensor being activated. HELP!!!! Many thanks in advance. Andy
×
×
  • Create New...