Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'static analysis'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストールとライセンス
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • 学生向け無償版
    • エンタープライズソリューション

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 4 results

  1. Dear users! I have one problem when solving static analysis of 2D plate model As you can see, the setting of analysis with 3 components Var 6-1, DS, Var6-3. Everything seem be fine because the process of solving is done without any warning. But when I open results analysis in hyperwork, only component Var6-3 appear, the other 2 components DS + Var6-1 disappeared from result. Can you please give me some suggest for this problem? Thanks you in advance!
  2. when i am applying a deacceleration of 1120mm/sec^2 on the chassis it showing an error i am attaching the output file and the result file how it looks after applying deacceleration. i have also attached the orignal chassis image. applied deacceleartion is in +z axis. can anyone tell me why this is happening. error message.txt
  3. CBAR 800 has invalid orientation vector ( zero length or parallel to the element axis). How to solve this error?
  4. Is it possible to calculate the Stiffness (N/m or N/mm) of the structure from any analysis??
×
×
  • Create New...