Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'widget'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Altair Support Forum
    • Welcome to Altair Support Forum
    • Installation and Licensing
    • Modeling & Visualisation
    • Solvers & Optimization
    • Multi Body Simulation
    • Conceptual design and Industrial design
    • Model-Based Development
    • Manufacturing Simulation
    • CAE Process Automation
  • Academic Partner Alliance Forum
    • APA - Composites
    • APA - CFD & Thermal
    • APA - Vehicle Dynamics
    • APA - Manufacturing
    • APA - Crash and Safety
    • APA - Noise, Vibration and Harshness
    • APA - System Level Design
    • APA - Structural and Fatigue
    • APA - Marine
    • APA - Optical Design
  • Japanユーザーフォーラム
    • ユーザーフォーラムへようこそ
    • Altair製品の意外な活用例
    • インストールとライセンス
    • モデリング(プリプロセッシング)
    • シミュレーション技術(ソルバー)
    • データ可視化(ポストプロセッシング)
    • モデルベース開発
    • コンセプト設計と工業デザイン
    • 製造シミュレーション
    • CAE プロセスの自動化
    • 学生向け無償版
    • エンタープライズソリューション

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Organization

Found 1 result

  1. Hi all, I am trying to create my first GUI for an old script I did, and I don't know if I am doing in the best way. The GUI has a progress bar indeterminate (in the future I would want to do determinate), which should start when the user press a button and should stop when the script finish. However, when the script is running, GUI freezes and progress bar doesn't update. I have the GUI and the script in two different procedures, like this (only the relevant info is showed, but I can show the whole script): proc interface {} { # ------------------------------------------------------------------------------------------------ # set progress_frame [hwtk::labelframe $gui.progress_frame -text "Progress" -padding 5] pack $progress_frame -padx 1 -pady 3 -anchor n -fill x -side top set progress [hwtk::progressbar $progress_frame.progress -mode indeterminate -length 350] pack $progress # ------------------------------------------------------------------------------------------------ # set button_start [hwtk::button $bottom_frame.button_start -text "BURN IT!" -width 10 -command [list BarCommand start $progress_frame.progress]] pack $button_start -pady 1 -padx 3 -anchor e -side right -ipadx 4 -ipady 2 } proc BarCommand {op args} { foreach w $args { $w $op } update main } proc main {} { # A lot of commands here } I have only found two topics related with problem: Unfreeze the HyperMesh GUI (I added command "update" in the proc) Progress bar / status bar creation inside HM But the GUI is still not working. I add command "update" in the proc which is changing the progress bar, but it doesn't work. The GUI is like the one I show in the image below. I think I am missing something but I don't know what... Thanks in advance, Alex
×
×
  • Create New...