Jump to content

Recommended Posts

I have done this ptcv joint tutorial in motionview 10 but it is not working in MV 12.I have carefully followed all instructions but it gives error saying entity b02 empty in advanced joint even though i have selected the marker and curve for body 2. Thank you for answers

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

HI,


 


I am able to run the analysis at my end with 12.0 and no modifications are done for the model.


 


Can you share a screen shot of the error you get at your end?


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi,


 


In Advanced joint you have used, check if the body-2 is referring to Cam or not as shown in the picture.


 


some how, in your model the for Advanced joint body 2 no "body" is referred or taken,


post-7616-0-87040100-1428896287_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi,


 


The file you shared with me is running fine at my end ( I hope this is the same file you are using).


 


Could you please let me know what are the updates you have?


 


You can find the software updates and graphics information from HyperMesh>> Help>> Updates and system information


http://forum.altairh...n-your-machine/


Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...