Jump to content
beth02

Error ID 79 : ** ERROR : DUPLICATE ID

Recommended Posts

Guest

Hi Ram,

Please assign the node group for the system collector defined. If node_ID1 and node_ID2 are defined, the rotation will be done around the vector defined by node_ID1 and node_ID2. And also provide the rotation angle value. Please refer the Help Menu on /TRANSFORM/ROT card where it is explained in detail.

Please recheck the rigid bodies created in the model. Many rigid bodies are sharing the same master node, which is an incompatible condition.

Also, the master node is selected on elements, which is not recommended.  For rigid components, please create /MAT/LAW1 material and assign.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dear George,

 

I have checked for the double dependency for the rigid elements it was cleared. But why this error in rigid element definition occurs.

 

Please explain.

 

Thanks

RAM

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi Ram,

These are based on the applications. If user wants to create the component rigid,it should be done using Rbody. Whereas for connections spring elements can be used.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi Ram,

Please recheck the /ADMAS defined in the model. You need to create a nodal group (/GRNOD) and then assign this to the /ADMAS card.

 

/ADMAS/0/1235199
admass_ADMAS1060
#               MASS  grnod_ID
                 .11     30823
/GRNOD/NODE/30823

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dear George,

 

I have cleared this admas error.but getting the following error

 

 ABNORMAL END                                            |
 |          Segmentation Violation                             |
 |     TRACE BACK :                                            |
 +=============================================================+
       RIGID BODY ELEMENT DEACTIVATION                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
 +=============================================================+

ERROR ID :          760
** ERROR TRAPPED

 

Thanks

RAM

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi Ram,

Please check the interface defined in the model. You can review the same error in the out file attached in the above reply.

Capture.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dear George,

 

I have deleted and recreated the interfaces but still the error occurs

 

 ** ERROR TRAPPED : REPORT TO LISTING FILE
ERROR ID :          760

 

Thanks

RAM

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi Ram,

Did you try the same with latest version, HyperWorks 14 or HyperWorks 2017?

Please share the out file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi Ram,

Please update your HyperWorks suite to the latest version and run the analysis. Please try with HyperWorks 14 or HyperWorks 2017 version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...