Jump to content
ashfaq267

Running hyperview on xterminal

Recommended Posts

Hello Guys,

 

Does any one have experience in running linux version of hyperview from xterminal?

 

I am trying to create images using tcl. when I execute the command its importing the model and also applying the results but while capturing and saving it throws an error as below.

xcb_io.c:454: _XRead: Assertion `dpy->xcb->reply_data != 0' failed

The command I execute is  : hw -b -tcl "file.tcl" "*.modl" "*.res" "folder for image"

Currently I am using exceed to run the program on linux. I also tried using Putty and ended up with an error saying " No valid font found"

 

Do you guys have any idea. what is going wrong here?

 

Thanks

Ash

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

We recommend an OpenGL video card on the remote Linux system that meets the recommended hardware specifications listed in the documentation.  

 

Your best remote option is to install VirtualGL and vncserver on your Linux host, and TurboVNC client on your client (Windows) machine.  You would then start a vncserver session on the Linux machine, connect to it with TurboVNC, and use vglrun $HW_ROOTDIR/scripts/hw -b -tcl "file.tcl" "*.modl" "*.res" "folder for image" to launch.  

 

Exceed, Cygwin X, and Xming don't work well and we don't recommend using those tools.

 

Jeff McWilliams

ashfaq267 likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

I confirm that Xming & VcXsrv does not work with Hyperworks (Linux) from Windows.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...