Jump to content
Sign in to follow this  
maschnie

Hyperworks Solver View is completly empty

Recommended Posts

Hello!

 

I am a student and still new to the program. I am currently working on the C-Clip Tutorial and when trying to use Optistruct, the Solver View is completely empty. All the panels are empty and the summary only reads " ===Job complete=== ", nothing else. And when I try to use HyperView next, I don't see anything either, it is empty, too. Panels such as the folder directory for the model and results are empty and I can't manage to open the files manually either.
I will add an screenshot of the Solver View.


Please note: I am using a PC which doesn't save the data locally, but on a server, which can be accessed from various PCs in the university's laboratory.

 

Fehler.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
18 hours ago, maschnie said:

trying to use Optistruct, the Solver View is completely empty

 

Hi,

 

Can you check whether the OptiStruct is installed on your machine?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi,

 

Are you using Student Edition of HyperWorks?

 

What is the Operating system you are using?

 

Can you check if there are files written?

 

Please, Delete the setting files and try again: 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...