Jump to content
rdalmoro

Error when loading a .hm file "The file specified is not a hypermesh database"

Recommended Posts

Hello, I'm trying to load an .hm file created with a Student Version of the HyperWorks 13.0 (using Optistruct) into a comercial version of HyperMesh, but the following message appears: "The file specified is not a hypermesh database". What should I do?

 

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, I accidentally delated a .hm file definitely from the trash. Whit 'recuva' software I get back the file but when I go to open it, it gives me the error "The file specified is not a hypermesh database". What should I do?

 

Thank you very much

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Mat_80 said:

Hey, I accidentally delated a .hm file definitely from the trash. Whit 'recuva' software I get back the file but when I go to open it, it gives me the error "The file specified is not a hypermesh database". What should I do?

 

Thank you very much

I think your "recuva" software does wrong job. So your .hm model was corrupted. No way to restore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...