Jump to content
matteoconese

shaded geometry error

Recommended Posts

Hi, I have this problem on hypermesh 14.0 student version, Optistruct solver: when I import a geometry and click on  the icon "Shaded Geometry and Surface Edges", the lines of geometry changes color, but surfaces don't appear. Same thing appens doing a 2D automesh.
I have checked to respect all the system requirements of my PC, just to be sure that it isn't a hardware problem.

Now I will try installing 13.0, but I would like to know the problem.
Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi,

Please ensure that the component is not transparent and also , In the visualization tab, make sure all tick marks are selected.

If these options are already selected, please check your graphic drivers.Updating driver should fix this issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, my drivers are updated. How can I check if my component is transparent? I use a file given by the professor, so it is a functioning file, without errors. If it is transparent, it's only a problem of my pc. The visualization tab is the tab in the picture that I attached to this message?

 

PS: the same file on Hypermesh 13.0 on my pc, works and appears correctly.

 

Visualization tab.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...