Jump to content
Richsmith

HW2017 Configuration Browser Functionality

Recommended Posts

I have just installed HW 2017 and ma playing with the new options in the part browser, namely the partset and configuration panels.

 

Maybe I understand the functionality incorrectly however I don't understand the response I am see from the configuration panel.

 

If i create a new configuration and add a single part or even part set to it and then activate it I see all my parts switch on even though they are not within the new configuration?

 

Additionally if I deactivate the configuration all the parts that just become active do not deactivate (which I guess is correct because they aren't in the configuration)?

 

In fact if i make a new configuration and add nothing to it at all and activate it all my parts are activated even though it is empty??

 

What am I missing about this functionality?

 

Thanks.

 

Richard.

Configuration browser.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi Richard,

For the part sets created, create configurations and group part sets in the configurations and enable the configuration. Then all of the parts, part assemblies, components, and part sets not associated with that configuration become inactive.

A tutorial on the same is available in Help Menu and the same is attached for reference.Capture.PNG

HM-3440.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...