Jump to content
SKGPrashanth

Radios A files not generating

Recommended Posts

Radioss explicit analysis process completed successfully, 0 errors, 0 warnings but animation file not generating.

 

Some window of HV Trans is opening and nothing can be done except closing it.

IMG_20170529_173028.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, George P Johnson said:

Hi,

Can you share the engine file created for this run?

Please excuse me. I don't have permissions to share the file. I hope this is OK.

 

The same RAD file is running without problems and generating A files without any problems in another system.

 

This problem has been more of an on again off again type.

 

It occurs sometimes and solves without any problems some other time.

New Doc 2017-06-01_2.jpg

New Doc 2017-06-01_1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi,

Please try running the files from the RADIOSS solver run manager and let me know if it generates animation files.

Moreover, please upgrade the HyperWorks version to the latest. which is HyperWorks 2017, which has many new features. You can go through http://www.altairhyperworks.com/hw2017/ to know more about it. 

For downloading HW 2017 version, please visit https://connect.altair.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, George P Johnson said:

Hi,

Please try running the files from the RADIOSS solver run manager and let me know if it generates animation files.

Moreover, please upgrade the HyperWorks version to the latest. which is HyperWorks 2017, which has many new features. You can go through http://www.altairhyperworks.com/hw2017/ to know more about it. 

For downloading HW 2017 version, please visit https://connect.altair.com/

Running the rad file directly from Radioss too doesn't give any animation output.

 

New Doc 2017-06-01 (1)_2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi Prashanth,

Please share the engine file (file name_0001.rad), as it doesn't contain any model info. The run is completing after starter runs and so please share the engine file as it contains the run controls.

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, George P Johnson said:

Hi Prashanth,

Please share the engine file (file name_0001.rad), as it doesn't contain any model info. The run is completing after starter runs and so please share the engine file as it contains the run controls.

Sorry, my bad. I misread engine file as rad file.

 

Here's the engine file.

1496308899191-380509751.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, George P Johnson said:

Hi Prashanth,

Do you have any engine out file for this run?. If so, please share it.

 

1496310909509-1834520117.thumb.jpg.acf1f96f201a28cdc84336c6c9c86935.jpg

 

These are the last lines in the out file. Which part of the out file are you interested in?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi Prashanth,

This is the starter out file. Please ensure that the starter and engine file names are the same.

Also, in the RADIOSS solver please upload both the starter and engine files and in options keep it to -both and try running the analysis.

both.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...