Jump to content
Udhay Rohith

OPERANDS ERROR

Recommended Posts

Hi ,

 

I have received session (.mvw) file to check the results. When I open the session file in Hyperview it is showing some errors. I believe these are required to calculate some parameters in my result file.

 

Please let me know if any corrections are there to remove these errors.

fsggg.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please let us know which version of Hyperworks you are using at your end?

Also please check whether it is opening in any other machine?

mvw file created in same version or too older verion (older than 12.0)?

If possible share mvw file to test same at our end. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Rahul,

 

Thanks for your reply.

 

I am using HM2017 and .mvw file created version is 14.0.

 

The file size is 15 GB and i cannot able to share this file. Near by I have 16 GB RAM systems only. It is not opening in 16 GB RAM system. In my system which has 32 GB RAM the file is opening but it took more time. Could you please let me know the reason for these issues also? Is it configuration problems>? If yes, please let me know the needed configurations.

 

 

 

   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still I am waiting for the Solution for OPERANDS ERROR????

 

BeginCurve(On, "Iter 1 [I01]")
                *Line(1, 54, 1)
                *Symbol(0, 46, 1)
                *Shade(False)
                *Bar(0, 0, 2)
                *ShowInLegend(True)
                *BeginVector(Y, Math)
                    *Expression("(p2w1c2.y+.1)/p1w1c4.y")
                    *ScaleFactor("1")
                    *Offset(0)
                    *AxisIndex(1)
                    *Attribute("HWReaderHints", "HWReaderHints", "String", "(USE_RXRESULT_READER_FOR_DSY)")
                *EndVector()

This is the line, where the operands came.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Prakash,

 

I just uploaded file to your drop box. Have a look at it and let me know your thoughts.

 

Rahul,

 

As I do not have exp. in Hyperview could you please explain elaborately? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi folks,

 

Thanks Rahul poningam, Prakash and Ragul for your reply.

 

Just now i realised these operands are linked with live curves. So if we play animation manually in the hyperview, the XY plots are plotting properly.

 

    *BeginAnimator(Transient)
        *CurrentTime(0,850000023)
        *StartTime(0,0)
        *EndTime(1,0)
        *Increment(Forward, Frame, 1, BounceOff)
    *EndAnimator()

 

Even though these commands are there in session file, the animation is not starting initially. This may caused the error messages.

 

I have only one ques. Can session file initiate animation automatically?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...