Jump to content
Sign in to follow this  
mertcgunay

Segmentation Error During Trimming Operation

Recommended Posts

Hi,

 

I am doing a trimming operation on a part. After the forming operation, I used the .sta file and started to do the trimming process. I did much of the trimming but at the last step, I wanted to trim the part with the sloth shaped lines. Everytime I do the operation, Hyperform  crashes with a segmentation error. I cleaned the temp file and restarted the computer but the problem didn't finished.

 

Can anyone help we with this problem?

 

You can see the sloth shaped trimming lines from photo below.

image.thumb.png.de4330bb469d5f65c3ad3451fdcc0f88.png

 

Thank you in advance.

 

Mert Cevdet Günay

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prakash, thanks for your reply.

 

I erased the setting files as you pointed but the problem continues. We did same procedure in another computer but the segmentation error problem continues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...