Jump to content

Recommended Posts

Guest

Hi,

 

I´m a FS team member and my team has already the license to use Hyperworks. I have been testing Optistruct, MotionSolve, etc, and everything is correct, but yesterday, when I was going to start to work with the suspension system, there was a problem.

I need to use the files from your website (Students library), to use the pull/push rod created models and modify it. But when I import one of this models, the next error appears (image attached).

 

I don´t know from where this problem comes, because the file is .mdl.

 

Please contact me ASAP, I´m looking forward your response.

 

Thanks.

Kind Regards

 

Javier

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi Javier, 

 

Looks like you are trying to open system.

 

If yes, Click on Model>> Import/Export>> Select the file and click import

Import_System.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...