Jump to content

Recommended Posts

Hi,

My visualization toolbar has gotten stuck in a bug and I can't restore it to it's normal position.  You can see where it's stuck in the red circle of the image I attached.  I can click on the tab and receive the options to restore, move, or minimize the tab.  Of these options, only minimize works, and that does nothing to resolve my problem.  The tab can't be dragged from the location it's stuck in.  I've tried deleting my settings files in the working directory and the Hypermesh default directory after closing Hypermesh, but this didn't resolve the problem.  Any help would be greatly appreciated.

Capture.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

Can you please try turning the visualization toolbar off from the "View" panel, then close HM and delete all your settings file as stated in the below post and then open HM again and from "View" panel turn your visualization toolbar on.

 

 

Thankyou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...