Jump to content
Keonkim1991

Basic Solid Linear Static Error

Recommended Posts

Hi,

I am trying to learn how to run FEA on hyperworks (beginner). Eventually, I'm going to implement it for my thesis.

I've followed exactly as the tutorial video tells me to do in terms of meshing, assigning material and property, load collectors and setup.

As I ran the OptiStruct, it gives me error of,

 

 

 *** Errors with missing, incorrect or duplicate IDs found 600 times.

************************************************************************
 There were 600 error messages during input processing.
  The first message is repeated below:
  *** ERROR 14: Missing property #    1 referenced by  CQUAD4 # 1.
  *** Errors with missing, incorrect or duplicate IDs found 600 times.
 
************************************************************************
 ==== End of solver screen output ====

 ==== Job completed ====
 
 
I've read other questions, but this error seems like it's coming from assigning the wrong property. I made sure it's selected as PSOLID. 
My model is just a simple cube, I am not sure where this error comes from. Could you please help me going through this problem?
I'm attaching the model file for your review. Please point out what I've done wrong. I'm a bit frustrated learning this software because of so many things need to be done prior to the analysis.

PRACTICE1.hm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...