Jump to content

Recommended Posts

Hi, I am using Incremental Radioss. There are few default material available in the database. When running the simulation with those default material, the simulation runs successfully (though it has 0 errors and 2 warnings. The warning is related to the material property). But I am using a different material which I add it in the database manually. When running the simulation with the manually added material, I get the error in simulation running or the simulation gets stopped in the middle while it is running few animation files. In the summary page, I get 0 errors and 2 warnings, the same one which I got while running with the default materials. The difference is that, the simulation gets over when running with the default material but it isn't getting completed with the manually added materials.

The material I am adding is DP1200 steel.

 

Have attached with the screenshot of the error.

 

Error : 2 warning id :1084

          Warning in material law1

 

When referring to material law1, it says it is related to the elasticity of the material. But I have given the input values properly.

 

Kindly help me as soon as possible and thanks in advance.

 

 

Error.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...