Jump to content
Sign in to follow this  
suryanshu walvekar

Error 1109 (No TH variable defined)

Recommended Posts

Guest

Hi,

 

Please check the TH field. 

If we create a data file using TH/NODE and we did not define the title by mistake ...then the job errors out.

 

Please share the complete .out file to understand better.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there,

The simulation ran successfully, but there is no . h3d file generated. Where to get it from.

Also is there other way by which we can access results, there are following files which were generated.

crash ag_0000.out

crash_ag_0000.rad

crash_ag_0000_0001.rst

crash ag_0001.ctl

crash ag_0001.out

crash ag_0001.rad

crash_ag_0001_0001.rst

crash agT01

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi,

 

From the out file I see that the frquency of animation file is zero. 

 

Please use ANIM/DT in Engine and provide a frequency to write out animation file(s).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Prakash,

 

I ran the analysis in hyperview, but the car(component - part 1) seems to go through the guardrail (component - rail). It seems there is nothing happening between the contacts.

What have I done wrong please guide me.

 

Thanx

Surya

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also Prakash one more thing,

I have students version of Hyperworks which doesnt allow separate Radioss application I guess.

Is there a way to assign more threads to simulation.

I used to do it in the radioss application window earlier when I had the full version.

 

Surya

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
10 hours ago, suryanshu walvekar said:

Also Prakash one more thing,

I have students version of Hyperworks which doesnt allow separate Radioss application I guess.

Is there a way to assign more threads to simulation.

 I used to do it in the radioss application window earlier when I had the full version.

 

Hi,

 

No, this is one of the limitations with SE. 

 

Regarding the simulation, there is no contact between the barrier and the car. 

 

Please create contact between the car and the barrier and try again. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...