Jump to content
avinash294

Hyperworks 2017

Recommended Posts

Hello, 

 

I've installed HyperWorks '17 student edition in my computer, was fine for a couple of weeks and then whenever I try to open it the following error message pops up.

I've installed the software completely and deleted the Altair program files too there's no luck. I can still see the same error.

Could anyone please help me out?

 

Thank you

Avinash

HW error image.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is important to first try deleting the downloaded executable file and downloading it again from the site. To make sure the file is not damaged on download, run an md5 checksum on the downloaded file (just google md5 checksum) and make sure the checksum result matches the one given in the site where the files are downloaded from,

 

 

 as.jpg

  1. Double click / run the Winmd5 checksum executable (download win md5 a freeware from the internet, please note we cannot be responsible for external content and info)

 

ad.jpg

  1. Select the executable by clicking on the browse button or drag and drop the file into the window

 af.jpg

 

also make sure you are using a supported card from the list attached

HyperWorks_2017_Hardware_Recommendations_and_Certifications.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Rahul Ponginan,

 

I did try everything as you instructed me in your previous reply, but hard luck the same error message is poping up.

 

Could you please help me to reslove the issue.

 

Thank you

Avinash

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please send us the dxdiag output (start > run > dxdiag) especially the display tab, 

Also send us the operating system in use and the bit version,

Do you see a similar error when you install and run the solidThinking student edition products that is part of the student edition package? or do you see the error message with any other tool of the student edition package? thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Rahul Ponginan,

I'm attaching the image files and text doc of the dxdiag output .

As of now, I've installed only HyperWorks 2017 student edition package and I don't see any kind of error messages either with CATIA or Solidworks student edition package.

I'm using the Windows 10 OS 64 bit version.

 

Thank you,

Avinash

Diagnostics.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rahul,

 

What do you want me to do now?

It was working fine for couple of weeks, I really don’t know what to do.

Could you please help me out.

 

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×