Jump to content
1318980

Altair Inspire 2019 seems fails saying contact support for analysis and hangs on 100% in optimisation.

Recommended Posts

Following the y-bracket tutorial leaves the optimisation hanging on 100% and analysis fails, saying contact support. The optimisation is definitely no longer doing anything because the process has no load on CPU. Please see attachments.

 

Any help on this would be much appreciated.

 

Best,

Darren

Analysis.PNG

Optimisation.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so no replies as of yet so maybe more info is needed.

 

I run a windows 10 machine with good specs, 32GB ram, free storage 20GB+, graphics card is the only week point but doesn't seem to be under great load, its a GTX1050Ti.

 

Maybe if I cannot run local someone could let me have a go at a trial of Altair 365 in the cloud?

 

Best,

Darren

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have got exact the same problem, would be nice if somebody could help on this topic. It seems to be a problem with the version number 2019. I also have got the older version (2017), it seems to work there. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...