Jump to content
Brenna liu

Hyperview fail to open files

Recommended Posts

I re-run Optistruct and goes to hyperview, I get the error below. Nothing loaded. See picture 1.

Interesting, I un-check the load results only check the Load model, I can load the model. See picture 2

Then I un-check the Load model only check the Load results, I can get result.

But I can not load them together.

Capture.thumb.PNG.2d7baa9c75c1673686b8d83653a32b3a.PNG663795033_Capture1.thumb.PNG.53928fb6b54b7e69497b2c8406ddcb64.PNG1326566633_Capture2.thumb.PNG.bf29533c91d3745c10ae429e5e4ec1c4.PNGSee picture 3.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Normally there is no result math operations, if you are loading model and result files only.

Do you have created result math within the expression builder? If yes, post it please.

 

Result math operations are saved also in the *.mvw files, including the result math template.

If you are using sessions, then you can search for Standard in mvw and replace it by Advanced.

Otherwise it will not work with sessions.

 

Best Regards,

Mario

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...