Jump to content
Laminar_vs_Turbulent

Geometry not visible after importing

Recommended Posts

On 6/13/2019 at 1:15 AM, Pranav Hari said:

Hi Laminar_vs_Turbulent

 

Go to preference > graphics> colors and try changing the background colour of the GU

 

image.png

 

If that doesn't work, try deleting the settings file and reopen HyperMesh.

 

 

 

On 6/13/2019 at 3:58 AM, Q.Nguyen-Dai said:

Press "f" within graphic area?

 

 

Neither of these suggestions worked sadly. According to some researching, with my particle graphics card it says it may experience some graphical issues, but it still seems odd that I can't view the model in Hypermesh yet I am able to view it in Hyperworks. For more information, I have a NVIDIA GeForce 1060 on Hypermesh 2019. I do recognize that an unsupported graphics card would pose an issue, but I wouldn't think that it would prevent me from viewing the entire graphics area.

 

Edit: I took a screenshot using the panels at the top and it definitely shows that the part is there, but it just is not viewable in the graphics area.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...