Jump to content
uri

Error with filters

Recommended Posts

Hey Uri,

please re assign the filter material and cast material and try again it should work.usually when you running without filter, then you need to remove the filter geometry from the model

then it will work,if you have any un-designated parts, then it wont work. 

 

let me know if you still face the problem good luck! :) 

 

 

 

 

 

image.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Sourav

I manage to run it without filters.

I get the error when adding the filters.

I re assigned the filter material and cast material and also checked all other objects. Still have the problem.

Also tried to enlarge filter size (to be greater than the filter housings), but it did not help.

Please your advise.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Uri,

The reason you are getting error 

1. filter needs to be separate from geometry, you cannot have the filter along with the flow of geometry.

2. you might create a filter over a filter aswel.

3. Re-change the filter material type from 200 CSI to 100 CSI

 

I shall email you the file for your kind reference and perusal. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...